Srbija ekspresno razbila Kazahstan

Odbojkašice Srbije su sa 3-0 u setovima pobedile Kazahstan u 4. kolu Svetskog prvenstva.

Izvor: SN

Petak, 30.09.2022.

12:35

Srbija ekspresno razbila Kazahstan
Foto: FIVB

Srbija je za tek nešto više od sat vremena igre potpuno razbila reprezentaciju Kazahstana i došla do 4. pobede na šampionatu.

Maksimalan rezultat Srbije, 4 meča i 4 pobede, a poslednja u nizu došla je bez izgubljenog seta, 25:13, 25:17, 25:10.

Srbija je bez ikakvih problema pobedila Kazahstan, ovde statistika ne vara, već baš govori kakvo je stanje na terenu zaista i bilo u Lođu.

Mina Popović i Brankica Mihajlović odigrale su odličan meč i bile prava enigma za Kazahstanke, a iz prvog seta nam dolazi interesantan podatak da su sve igračice Srbije imale po jednu servis grešku.

Kada pogledamo da je selekcija Kazahstana imala samo 13 poena u prvom setu i pored toga, jasno vam je koliko je Srbija zaprvo bila dominantna.

U drugom i trećem setu su stvari izgledale potpuno identično, Nikitina je igrala koliko je mogla, Smirnova i Belova takođe, ali nije to mnogo promenilo stanje na tereu.

Srbija je za 66 minuta pobedila Kazahstan, uz sve pauze i tajm-aute koje je selektor Kazahstana tražio pa je jasno da je maksimalna pobeda bila jedini realni ishod.

Maja Aleksić je imala 13 poena, po 12 Mina Popović i Brankica Mihajlović, a 11 Bojana Milenković. Na drugoj strani, samo je Tatjana Nikitina bila dvocifrena, sa 13 poena.
Пласман обезедио SofaScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: