Trener Bostona zbog afere propušta sledeću sezonu?

Trener Bostona Ime Udoka mogao bi da bude suspendovan zbog intimne veze sa jednom od zaposlenih žena u toj organizaciji.

Izvor:

Četvrtak, 22.09.2022.

09:07

Trener Bostona zbog afere propušta sledeću sezonu?
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, na tu vezu se gleda kao na kršenje pravilnika, a o dužini same kazne bi trebalo da znamo više u narednim danima. Pominje se i da bi mogao da propusti čitavu narednu sezonu, ali čuveni novinar ističe da njegov posao za sada nije u opasnosti.

Postavlja se i pitanje ko će Udoku zameniti na klupi, a pretendent na to mesto je njegov asistent Džo Mazula. Verovatno bi to bio Vil Hardi, ali je ovaj napustio franšizu iz Masačusetsa ovog leta i postao trener Juta Džeza.

Udoka je među Seltikse stigao prošle godine kada je zamenio Breda Stivensa, koji je postao predsednik košarkaških operacija. U debitantskoj sezoni na klupi je stigao do prvog finala za Boston nakon 12 godina čekanja.

Time je postao peti trener u poslednjih 25 godina koji je u prvoj sezoni stigao do NBA finala i prvi od Nika Nursa 2019. godine. Za taj uspeh se spremao kao pomoćni trener u Bruklinu, Filadelfiji i ponajviše San Antonio Sparsima gde je radio kao pomoćnik Gregu Popoviču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: