"Napašćemo od prvog minuta"

Trener Radničkog iz Kragujevca, Žikica Milosavljević, izjavio je da njegov tim očekuje težak meč 10. septembra protiv češke Dukle u prvom kolu Kupa Evrope.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 24.08.2022.

15:25

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Radi se o ozbiljnom klubu, finansijski dobro potkovanom. Današnja Dukla je spoj iskusnih, starijih i mladih, perspektivnih igrača, od kojih bih istakao reprezentativca Brezinu i bili su finalisti češkog plej-ofa. Naša ekipa je takodje miks mladosti i iskustva i smatram da ćemo moći uspešno da se nosimo sa njima. Ono što nama trenutno nedostaje je iskustvo na internacionalnoj sceni i na tome ćemo u budućnosti poraditi u vidu medjunarodnih turnira. Siguran sam da u Prag idemo da odigramo jednu hrabru, dobru i kvalitetnu utakmicu sa čvrstom odbranom i puno golova", rekao je Milosavljević, preneo je klub iz Kragujevca.

Prvi meč je na programu 10. septembra u Pragu.

"Smatram da je dobro što prvu utakmicu igramo u Pragu i imaćemo još jednu malu prednost zbog činjenice da će oni pre našeg duela odigrati dve prvenstvene utakmice u četiri dana, dok će naša ekipa ući odmorna i dobro pripremljena u taj prvi susret i gde ćemo kroz video analizu steći uvid u njihove trenutne mogućnosti. Mislim da će druga utakmica na našem terenu, pred domaćim navijačima biti prevaga u ovom dvomeču", rekao je trener Radničkog.

Revanš duel je na programu 17. septembra u Kragujevcu.

"Igrači imaju zadatak da svako od njih odgleda po dve utakmice Dukle, tako steknu uvid u njihovu igru i spremni dočekaju analizu i taktičke varijante koje ću pred njih postaviti. Nema sumnje da ćemo u duele ući maksimalno spremni, napašćemo od prvog minuta i cilj nam je poznat - prolazak u drugo kolo Kupa Evrope", zaključio je Milosavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: