Janis (jednog dana) u Čikagu?

Grčki košarkaš Janis Adetokumbo bi mogao da tokom karijere zaigra za Čikago Bulse.

Izvor: LN

Ponedeljak, 15.08.2022.

11:53

Janis (jednog dana) u Čikagu?
EPA-EFE/LAUREN JUSTICE

Adetokumbo je to sam priznao govoreći o veličini Bulsa i tome da li je nekada razmišljao da igra za tim koji je proslavio čuveni Majkl Džordan.

"Mislim da se svaki košarkaš to ponekad zapita. Ako neko kaže da ne, onda laže. To je tim koji je osvojio mnogo titula, to je tim za koji je igrao jedan od, ako ne najveći svih vremena. Tu nema razmišljanja, svi bi voleli da igraju za Čikago", izjavio je Adetokumbo.

Adetokumbo trenutno ima važeći ugovor sa Milvoki Baksima, sa kojima je 2021. postao NBA šampion, sve do leta 2026.

"Nikada se ne zna... Nikad ne znate gde će vas život navesti. Možda ću i ja igrati za Čikago, ali sam trenutno posevećen Milvokiju", podvukao je Janis.

Adetokumbo će, inače, uskoro biti gost Beograda pošto će 25. avgusta igrati protiv Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: