"Meloun mi je rekao da ću startovati ispred Jokića"

Veteran Deandre Džordan govorio je o Denver Nagetsima u čije redove je nedavno stigao.

Izvor:

Petak, 05.08.2022.

18:14

Foto: Profimedia

Nekadašnji košarkaš Klipersa je uvideo koliki je potencijal tima iz Kolorada kada su svi zdravi i želeo je da bude deo toga. Imaće priliku da bude rezerva dvostupnom uzastopnom MVP-ju Nikoli Jokiću ili možda ne? Zavisi koga pitate.

"Meloun mi je rekao da ću biti starter ispred Jokića", našalio se Džordan na početku razgovora za "Denver Post".

Svestan je nekdašnji "Ol-star" igrač da su ti dani davno iza njega.

"Naravno da svi znaju da je Jokić zmijina glava stoga će moja uloga biti u ulasku sa klupe, pomaganju toj drugoj postavi u postavljanju blokova, ostavljanju igrača samim na šutu, kao i realizaciji svega što mogu u tranziciji, hvatanju ofanzivnih skokova, tako i na defanzivnom kraju pomagati", rekao je Džordan.

Upitan je da li je saglasan sa tim da ne igra baš svake večeri ako Meloun to ne odluči.

"To je nešto što ćemo tek videti", glasio je kratak odgovor iskusnog centra.

Džordanu je poslednji klub bila Filadelfija za koju je odigrao 16 utakmica tokom regularnog dela sezone i u proseku ubacivao 4,6 poena i imao 5,8 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: