"Zar ćeš stvarno da istruliš tamo, brate?"

Nekadašnji NBA igrači Džej Ar Smit i Gilbert Arinas kritikovali su Demijana Lilarda zbog odluke da ostane u Portland Trejlblejzersima.

Izvor: LN

Utorak, 26.07.2022.

15:31

EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Smit i Arinas misle da je Lilard protraćio najbolje godine karijere samo da bi ispao lojalan.

Tridesetdvogodišnji plejmejker je od početka karijere, odnosno 2012. godine kada je draftovan, igrao samo za Portland, ali nikada nije bio ni blizu šampionskog prstena.

"Obožavam Dejma. Obožavam kako igra. Poštujem ga zbog svega što radi, ali istovremeno sam u fazonu: 'Zar češ stvarno da istruliš u Portlandu, brate?'", kazao je Smit.

Lilardovo ime se svake godine po nekoliko puta pojavi u trejd spekulacijama, ali on najčešće izađe u javnost sa demantima.

Portland je to znao da nagradi, pa je sada već prekaljeni as nedavno produžio saradnju do leta 2027. godine za 122 milion dolara na dve godine.

"Mislim on je stvarno neverovatan, kada god vam je potreban koš on će ga dati. Pokazao je da može da igra izuzetno dobro i sve što ide uz to, ali da je to moja karijera... Ja želim da pobeđujem, brate...", dodao je Smit.

Arinas je bio saglasan sa nekadašnjim bekom Klivlenda oko toga da će to što neće osvojiti prsten uticati na Dejmov legat.

"Ljudi koje svrstavaju ispred mene nisu imali karijere ni blizu moje, ali, zbog toga što imaju prsten, završavaju ispred mene na raznim listama", istakao je Arinas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: