"Da sam dobio 300 miliona i ja bih igrao" – Jokićevo kolo stiglo do Amerike VIDEO

Bivši NBA košarkaša Kendrik Perkins na šaljiv način prokomentarisao je igranje Užičkog kola od strane Nikole Jokića posle raftinga na reci Tara.

Izvor: B92

Utorak, 12.07.2022.

14:45

Foto: Profimedia/Arturo Holmes

Jokić slobodan period između sezona koristi za uživanje, pa je tako nedavno viđen na raftingu provodeći se sa porodicom i prijateljima.

Tom prilikom Jokić je uživao i u noćnom provodu, i na društvenim mrežama brzo su se pojavili video snimci slavlja.

Snimak na kom igra Užičko kolo stiglo je i do Amerike i televizije ESPN koja je jedan deo emisije "NBA today" posvetila srpskom košarkašu.

"Gledala sam ovaj video sedamnaest puta", rekla je u uvodu voditeljka Malika Endruz, nakon čega je pitala Perkinsa da li bi mogao da igra na isti način.

"Reći ću ti ovo, da sam dobio ugovor od 300 miliona, i te kako bih igrao. Pogledajte ga", rekao je "Big Perk".

Malika je dodala da je Jokićev ples trenutno najzanimljiviji trenutak leta, hajlajt, na šta se novinar Brajan Vindhorst nadovezao: "Njegov ugovor je ‘hajlajt‘ leta".

Podsećamo, Jokić je potpisao petogodišnji ugovor vredan 270 miliona dolara, a u narednih šest sezona inkasiraće više od 300.000.000, pošto mu novi ugovor kreće od sezone 2023/2024, a naredne će dobiti 32.000.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: