Lejkersi nude Bruklinu Vestbruka za Irvinga

Čelnici Los Anđeles Lejkersa spremni su da Bruklinu ponude plejmejkera Rasela Vestbruka u zamenu za košarkaša Netsa Kajrija Irvinga, prenose američki mediji.

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2022.

13:25

Lejkersi nude Bruklinu Vestbruka za Irvinga
Foto: Profimedia

Poznati američki portal "Bličer riport" podseća da su Lejkersi jedini tim u NBA ligi koji nije odustao od Irvinga. On bi ponovo hteo da igra sa Lebronom Džejmsom, pošto su njih dvojica zajedno nastupali u Klivlendu.

Američki mediji prenose da su oba kluba uverena da će doći do dogovora, ali treba usaglasiti detalje razmene u kojoj će najverovatnije biti uključeni još neki košarkaši.

Vestbruk bi u narednoj sezoni trebalo da zaradi desetak miliona dolara više od Irvinga, što praktično znači da Bruklin mora Lejkersima da prosledi barem još jednog košarkaša.

Irving je član Bruklina od 2019. godine, a pre toga je igrao za Boston i Klivlend.

Američki mediji tvrde da Netsi insistiraju da u Los Anđeles ode Džo Haris, dok Lejkersa žele Seta Karija. U trejd bi trebalo da budu uključeni i neki izbori na NBA draftu u narednim godinama.

Nedavno je jedan od najboljih košarkaša Bruklina Kevin Durent zatražio promenu sredine, a on bi mogao da bude trejdovan u Majami, Feniks ili Toronto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: