U četvrtak prodaja karata za duel Bogdana i Janisa u Abu Dabiju

NBA liga i Sekretarijat za kulturu i turizam Abu Dabija objavili su da će ulaznice za utakmice NBA Abu Dabi 2022. biti u prodaji u četvrtak od 13h ovde.

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2022.

09:50

U četvrtak prodaja karata za duel Bogdana i Janisa u Abu Dabiju
Foto: Profimedia

Na utakmicama će se sastati Atlanta Hoksi i NBA šampioni za 2021. Milvoki Baksi, koji će odigrati dve predsezonske utakmice u Etihad areni na ostrvu Jas u Abu Dabiju – u četvrtak 6. oktobra i u subotu 8. oktobra 2022. u 20 časova po lokalnom vremenu.

NBA utakmice u Abu Dabiju 2022. biće prve utakmice NBA lige u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) i Persijskom zalivu.

Specijalni paketi ulaznica koji nude premijum pristup, VIP iskustva, gostoprimstvo i lokalni hotelski smeštaj takođe će biti dostupni za kupovinu na NBAEvents.com/AbuDhabi od utorka 30. juna.

Liga je takođe imenovala četvorostrukog NBA šampiona i člana Nejsmit Memorijal Kuće slavnih košarkaške Šekila O'Nila za zvaničnog ambasadora NBA utakmica u Abu Dabiju.

U tom svojstvu, O'Nil, koji je izabran u najbolji NBA tim povodom 75. godišnjice lige prošlog oktobra na početku dijamantske sezone, prisustvovaće NBA utakmicama u Abu Dabiju, učestvovaće u programima razvoja mladih i biće u komunikaciji sa lokalnim navijačima tokom nedelje u kojoj se igaju utakmice.

Najistaknutiji igrači Hoksa trenutno su dvostruki NBA Ol-Star Trej Jang, najbolji NBA skakač u sezoni 2020/2021. Klint Kapela i članovi drugog najboljeg ruki tima 2018. Džon Kolins i Bogdan Bogdanović.

Baksi imaju dvostrukog MVP-a NBA lige Janisa Adetokumba, trostrukog NBA Ol-stara Krisa Midltona i tri puta člana najboljeg NBA defanzivnog tima Dru Holideja.

Dva tima su se sastala u finalu Istočne konferencije 2021, a Baksi su te godine osvojili svoje prvo NBA prvenstvo u 50 godina.

NBA utakmice u Abu Dabiju 2022. deo su višegodišnjeg partnerstva između NBA i DCT Abu Dabija preko koga je ranije ove godine pokrenuta prva juniorska NBA Abu Dabi liga, omladinska košarkaška liga za 450 dečaka i devojčica uzrasta 11-14 godina iz lokalnih škola širom Abu Dabija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: