"Zatišje pred buru" – šta to sprema Denver?

Denver Nagetsi spremaju za predstojeći NBA draft.

Izvor: SN

Četvrtak, 23.06.2022.

19:40

Foto: Profimedia

Došao je i taj dan, NBA organizuje draft tokom koga će najtalentovaniji mladi košarkaši sveta zakoračiti u najjaču ligu.

Denver Nagetsi, za koje nastupa dvostruki MVP Nikola Jokić, imaju prava na 21. i 30. pika na večerašnjem draftu, kako trenutno stvari.

Na njihovom zvaničnom "Tviter" profilu objavljena je fotografija sale iz koje će se draftovati, a generalni menadžer Kalvin But i njegovi saradnici povlačiće mnoge bitne poteze.

"Zatišje pred buru" kaže naslov, a i poznati novinar koji prati Nagetse rekao je da se može očekivati da Denver bude aktivan tokom ove trejd noći.

Dobar deo timova želi da napravi trejd ove godine i da se reši svog pika.

Već smo videli Portland u akciji, ali i Sakramento Kingse koji žele da trejduju svoj pik, pa deluje da će Denver tražiti šansu da bude aktivniji nego ikada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: