"Tauns je kao pahuljica, ne zaslužuje najveći ugovor"

Karl Entoni Tauns, prvi igrač Minesota Timbervulvsa, sprema se da potpiše novi maksimalni ugovor.

Izvor: SN

Nedelja, 05.06.2022.

09:45

EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Karl Entoni Tauns je svojevremeno bio prvi pik NBA drafta kada je dolazio sa univerziteta Kentaki kao učenik čuvenog trenera Džona Kaliparija.

On je u ovoj sezoni vodio Minesotu do plej-ofa, a jedan od skauta u NBA ligi rekao je za "HoopsHype" da Karl Entoni Tauns ne zaslužuje supermaks ugovor koji mu se sprema.

"Da budem iskren, ja mu ne bih dao supermaks ugovor. Mislim da on to ne zaslužuje, nije uradio ništa što ga čini igračem vrednim supermaks ugovora, vrlo je talentovan, ali je kao pahuljica", ispričao je anonimni skaut jednog tima Zapadne konferencije.

Popularni "KAT" ima ugovor do kraja sezone 2023/24, tako da njegova budućnost nije ugrožena i treba imati u vidu da je novi prvi čovek tima Tim Koneli, koji je nedavno došao iz Denver Nagetsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: