"Nema izgovora za to kako sam igrao"

Najbolji košarkaš Majami Hita Džimi Batler bio je samokritičan nakon poraza u 4. meču serije finala Istoka protiv Boston Seltiksa.

Izvor: SS

Utorak, 24.05.2022.

09:05

Foto: Profimedia

Postigao je samo šest poena za 28 minuta na parketu, te nije iskoristio izostanak Markusa Smarta iz ekipe "deteline".

"Nema izgovora za to kako sam igrao", rekao je Batler na pitanje da li je povreda kolena uticala na njegov nastup.

"Nema to nikakve veze sa mojim kolenom. Moram da igram bolje i ja ću igrati bolje. Nisam previše zabrinut oko toga", istakao je Batler.

Trener Erik Spolstra je priznao da je ekipa Bostona bila mnogo bolja u ovom susretu.

"Nadskočili su nas. Više od svega nas je 'zaboleo' naš loš napad na početku. Jednostavno, nismo dolazili do egzekucije koja je potrebna u utakmici na strani. Potom su oni bili u mogućnosti da dođu do lakih poena posle toga", istakao je Spolstra i dodao:

"Potom su lako dolazili do slobodnih bacanja i nadskočili nas do vođstva. To je bila priča nastavka utakmice. Nema izgovora, nadigrali su nas i nijednog trenutka nismo bili u kontroli utakmice".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: