"Jović je šokirao Amerikance" VIDEO

Miodrag Miško Ražnatović, prvi čovek košarkaške agencije Beobasket, otkrio je da je Nikola Jović šokirao Amerikance na merenju pred NBA draft.

Izvor: Petar Tadiæ

Subota, 21.05.2022.

15:30

Srdjan Stevanovic/Starsport

Talentovani košarkaš Mege otišao je pre nekoliko nedelja u Sjedinjene Američke Države kako bi se spremio za predstojeći Draft na kom mu se predviđa prva runda.

Jović je skautiran tokom cele sezone, specijalizovani košarkaški portali predviđaju mu sredinu prve runde na Draftu, ali i pored toga, uspeo je da iznenadi čelne ljude američkih franšiza. "Radili su merenje pre neki dan, na “Kombajnu" (Draft combine) i njegova merenja su šokirala sve. Oni, zapravo, nisu znali da je tako veliki, težak… Ako sve bude normalno, to će biti još jedna velika karijera", rekao je Ražnatović novinaru B92, "Mozzarta" i Žurnala.

Prvi čovek Beobasketa i Mege, istakao je da je potpuno nebitno sa koje pozicije u prvoj rundi će biti izabran.

"Očekujemo da će biti prva runda na Draftu, tu ne bi trebalo da bude prevelike dileme. Da li se 15, 20. ili 25. pozicije, to je razlika u novcu, a novac je inače toliko veliki da to i nije bitno. Bitno je samo to da ode u dobru situaciju gde će moći da se razvija", rekao je Ražnatović

Ekipa Denvera, u čijem sastavu igra dvostruki MVP Nikola Jokića, ima 21. pik na predstojećem Draftu i postoje spekulacije da su Nagetsi zainteresovani za njegove usluge. "To ne bi bilo loše jer bi on imao nekoga “malog roditelja” tamo, ali, zaista, apsolutno se ništa ne zna", zaključio je Ražnatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: