Dončić se razboleo – Dalas u problemu

Najbolji košarkaš Dalas Maveriksa ima zdravstvenih problema pred drugi meč finala Zapada.

Izvor: SN

Petak, 20.05.2022.

18:00

Dončić se razboleo – Dalas u problemu
Foto: Profimedia

U noći između petka i subote od 3 časa će Golden Stejt Voriorsi dočekati Dalas Maverikse u drugom meču plej-ofa finalne serije Zapadne konferencije

Prvi susret su Voriorsi dobili bez većih problema, a čini se da bi tako moglo da bude i u drugom meču jer u Dalas Maveriksima nije sve kako treba.

Kako prenose američki mediji, Luka Dončić se tokom prethodnih nekoliko dana nije osećao najbolje i veruje se da neće biti na svom dobro prepoznatljivom nivou.

"Luka Dončić se razboleo, čuo sam da se već danima ne oseća dobro i da sinoć nije spavao. Ovu informaciju sam dobio sa dve različite strane tako da verujem da je istina", rekao je čuveni američki novinar i komentator Kevin Harlan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: