Kid: A rekli su da će nas razbiti

Džejson Kid, trener košarkaša Dalasa, bio je oduševljen posle pobede njegovih izabranika u Finiksu.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 16.05.2022.

08:50

Kid: A rekli su da će nas razbiti
Foto: Profimedia

Trijumfom od 123:90, Tekasašani su sa 4-3 u seriji izborili plasman u finale Zapada u kojem će se sastati sa Golden Stejtom.

Fantastično izdanje, pre svih Luke Dončića, razuverilo je sve one koji su sumnjali u potencijal Maveriksa da naprave brejk u poslednjem duelu serije.
Brojni analitičari su najavljivali da će Dalas biti razbijen u poslednjem meču serije, ali desilo se sasvim suprotno.

"Mnogi su govorili kako ćemo biti nokautirani. Da, bili su u pravu, ali nisu računali na nas na pobedničkoj strani", pecnuo je rivale iz Finiksa.

Dalas je u četvrtfinalnoj seriji izbacio Jutu, ali najbolja partija ostavljena je za kraj serije sa Finiksom.

Svega 11 poena Devina Bukera uz šut 3/14 pokazuje kakav su zadatak odradili na njemu igrači Dalasa.

"Moglo se od samog početka videti da su igrači Finiksa pod velikim pritiskom. Promašivali su šuteve koje oni obično pogađaju", dodao je Kid.

Trener Finiksa Monti Vilijams smatra da je njegov tim apsolutno podbacio, ali razume da su igrali pod pritiskom. "Ova grupa ima mnogo integriteta i karaktera i znam koliko su želeli to finale. Jednostavno nismo upalili večeras. Nismo uspeli da pogađamo šuteve u ranoj fazi meča, to nas je poremetilo, a Dalas je igrao po svom planu od početka do kraja", poručio je Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: