Četiri finala za srpske strelce na turniru u Budimpešti

Reprezentativci Srbije u streljaštvu zabeležili su prvog dana turnira "Masped kup" u Budimpešti, četiri plasmana u finala.

Izvor: SN

Četvrtak, 05.05.2022.

18:33

Četiri finala za srpske strelce na turniru u Budimpešti
Foto: Profimedia

Najuspešnija na početku turnira bila je Teodora Vukojević, koja je zauzela peto mesto u takmičenju vazdušnom puškom, saopštio je Streljački savez Srbije.

Iza nje, na šesto mesto plasirala se Andrea Arsović, dok je sedmu poziciju osvojila Aleksandra Havran.

Lazar Kovačević je bio šesti u takmičenju puškom.

Sem Kovačevića, u takmičenju puškom za muškarce Srbiju su predstavljali i Milutin Stefanović (15. mesto) i trojica juniora Aleksa Rakonjac (38), Marko Ivanović (43) i Petar Erdei (51).

U ženskoj konkurenciji, uz tri finalistkinje, nadmetale su se i Sanja Vukašinović (27. mesto), Anja Popović (32) i Anja Knežević (41).

Za šestoro omladinskih reprezentativaca (Havran, Popović, Knežević, Ivanović, Erdei i Rakonjac), turnir u Budimpešti je poslednja provera pred Svetski juniorski kup, koji ih sledeće sedmice očekuje u Zulu (Nemačka).

Drugog dana turnira u Budimpešti na programu su takmičenja vazdušnim pištoljem u kojima će učestvovati Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Duško Petrov, Brankica Zarić i Jelena Todorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: