Kad niko ne upada na parket – Minesota gubi

Ekipa Minesota Timbervulvsa izgubila je od Memfisa u šestoj utakmici serije prve runde ovogodišnjeg plej-ofa.

Izvor: RM

Subota, 30.04.2022.

11:00

Kad niko ne upada na parket – Minesota gubi
Foto: Profimedia

Tim porazom su Vulvsi ispali iz doigravanja i za njih je ova sezona završena. Sve u svemu u Mineapolisu mogu da budu zadovoljni.

Tokom par utakmica u doigravanju na parket su sa tribina ušli aktivisti jedne organizacije za zaštitu životinja, koji protestuju protiv vlasnika Minesota Timbervulvsa Glena Tejlora. U svim utakmicama u kojima se to desilo, Vulvsi su pobedili.

U plej-in utakmici protiv Los Anđeles Klipersa, desio se prvi takav incident. Zatim, u dve utakmice tokom serije sa Memfisom ponovo je došlo do toga. U sve tri utakmice, Minesota je trijumfalno izašla sa parketa. Aktivisti organizacije "Direktna akcija svuda" optužuju vlasnika Timbervulvsa Glena Tejlora koji poseduje farmu kokošaka. Tejlora optužuu za neljudsko postupanje sa životinjama i traže da se povuče iz Minesota Timbervulvsa i donira novac.

Možda bi se ishod utakmice broj šest promenio da su aktivisti ove organizacije ponovo iskoristili ovaj vid protesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: