Dragić "počišćen" drugi put zaredom, iz Toronta stižu prozivke

Slovenački košarkaš Goran Dragić zajedno je sa Bruklin Netsima ispao iz doigravanja nakon što su Boston Seltiksi došli do 4-0 u seriji i prolaska dalje.

Izvor: B92

Utorak, 26.04.2022.

11:09

Dragić
Foto: Profimedia

Ovo je bio drugi put u nizu da je Dragić ispao u prvoj rundi plej-ofa, budući da je prošle sezone Majami Hit izgubio seriju od Milvoki Baksa takođe sa 4-0.

Ovo su sa podsmehom dočekali navijači Toronto Reptorsa gde je Dragić proveo prvi deo sezone pre nego što je postao igrač ekipe iz Njujorka.

"Toronto nije moja željena destinacija, ja imam veće ambicije", rekao je Dragić jednom slovenačkom novinaru kada je putem trejda završio u Kanadi.

Sada ga navijači Toronto Reptorsa prozivaju zbog toga, jer su košarkaši tima iz Kanade izborili šestu utakmicu i seriju vratili u Toronto gde će pokušati da izbore izjednačenje i sedmu odlučujuću utakmicu. Sa druge strane, Dragić je u Bruklinu doživeo "metlu. Iako se Dragić izvino zbog komentara koje je izrekao, to ipak nije bilo dovoljno da ga navijači Reptorsa ne "pecnu" zbog ovog poraza i ispadanja iz plej-ofa.

Bivši reprezentativac Slovenije je u Torontu proveo prvi deo sezone gde je odigrao svega pet utakmica pre nego što je otišao u Bruklin Netse, iako su konstanto bile aktuelne vesti da bi mogao da pojača Dalas.

U svom mandatu u Bruklinu odigrao je 16 utakmica regularne sezone i četiri u plej-of seriji protiv Bostona, gde je prosečno ubacivao 10,5 poena i 4,5 skokova i tako bio važan šraf sa klupe Netsa. Međutim, to im nije bilo dovoljno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: