Tauns se probudio – Memfis pao u Minesoti

Košarkaši Minesota Timbervulvsa pobedili su Memfis Grizlise rezultatom 119:118 u četvrtom meču prve runde NBA plej-ofa.

Izvor: SN

Nedelja, 24.04.2022.

08:15

Tauns se probudio – Memfis pao u Minesoti
Foto: Tanjug/AP Photo/Craig Lassig

Drama se nastavlja! Posle četiri odigrane utakmice kao da smo na početku pošto su oba tima dobila po dva susreta.

Minesota je uspela da uzme meč broj četiri zahvaljujući sjajnoj igri njihovog centra Karla Entonija Taunsa koji je isporučio 33 poena i pogodio ključna slobodna bacanja.

Ova serija je jedna od zanimljivijih iz prve runde, ekipe igraju "na krv i nož" i prilično je teško proceniti ko je favorit u prvoj sledećoj utakmici, pa samim tim i ne čudi što su oba tima dobila po 2 susreta.

Minesota je imala vođstvo tokom gotovo čitavog susreta, a čim je Karl Entoni Tauns odigrao na svom nivou bilo je za očekivati da će Timbervulvsi odneti trijumf, a on je došao razlikom od samo pola koša.

Pomenuti Karl Entoni Tauns je ubacio 33 poena, uhvatio 14 skokova, a uz to imao i 3 asistencije i 6 izgubljenih lopti, Entoni Edvards je meč završio sa 24 poena, 17 je imao Beverli, 16 Meklaflin, a 12 Vanderbilt.

U redovima Memfisa, 34 poena je postigao Dezmond Bejn, 24 Dilon Bruks, 15 Brendon Klark, 13 Tajus Džons, a 11 Dža Morent uz čak 15 asistencija i samo 2 izgubljene lopte.

Naredni susret igra se u Tenensiju u noći između srede i četvrtka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: