Slučaj "Aleksandrov" i nesloga u KS

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.09.2006.

11:13

Default images

Skupština Košarkaškog saveza Srbije koja je održana u subotu u Beogradu samo je još jednom „izbacila“ na površinu svu neslogu i probleme koji  godinama „mrcvare“ jedan od naših najtrofejnijih sportova.

Kako prenose beogradski mediji, skupština koja je trebalo da se bavi predstojećim izborima na najvišem nivou, reorganizaciji saveza i profesionalizaciji, „zapela“ je na – Nemanji Aleksandrovu, novom igraču Crvene zvezde.

Jedan od najvećih svetskih talenata, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, jer isti nije želeo da potpiše sa FMP-om.

Prema pravilniku, obeštećenje koje je odredjeno iznosi 150 hiljada evra, ali je klub iz Železnika na tu odluku podneo žalbu, nije izdao ispisnicu krilnom igraču – jer drugostepeni organ praktično ne postoji!

Suštinski, osvajač Gudjer lige ne priznaje arbitražnu komisiju KSSCG koji je doneo odluku o obeštećenju, jer KSSCG ne postoji od 4.septembra i kongresa FIBA u Tokiju.

Arbitražna komisija KSS nije formirana u subotu jer nije bilo dvotrećinske većine. Sve je prolongirano do 18.septembra

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: