Nemice dobile treći test-meč

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Nedelja, 10.09.2006.

22:01

Default images
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore poražena je u trećem prijateljskom meču sa selekcijom Nemačke.

Nemice su u Bicovu savladale “plave” rezultatom 3:0, po setovima 25:20, 25:21 i 25:15. Utakmicu je posmatralo 800 gledalaca, a sudili su Mihael Rupert i Manfred Bromert.

Danas smo videli najbolje izdanje Nemačke. Uz već poslovičnu borbenost danas su tome dodali i fantastičan servis. Trebalo bi videti i analizirati utakmicu i tek onda reći da li je poraz samo posledica bolje igre Nemica ili je došao i zbog naše loše igre. Činjenica je da smo danas odigrali najslabije. Posle prve dve utakmice smo imali razloga za zadovoljstvo, dok danas ne bih mogao da izdvojim ono što je bilo dobro u našoj igri. Turneja je u svakom slučaju bila korisna, a moći ćemo da kažemo i uspešna samo ako izvučemo prave pouke. Očekuju nas tri utakmice protiv Holandije i verujem da ćemo igrati mnogo bolje i pružiti dobre partije”, rekao je Zoran Terzić, prvi trener “plavih” seniorki. 

Plave se iz Nemačke vraćaju u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: