Milićević potpisao za Partizan

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Nedelja, 10.09.2006.

17:08

Default images

Rukometni klubovi Partizan i Vojvodina menjaju ovih dana sastave, a najviše prelazak je baš na relaciji Beograd - Novi Sad. Reprezentativno levo krilo Dušan Milićević potpisao je u subotu ugovor sa beogradskim klubom.

"Lako smo se dogovorili, potpisao sam na dve godine. Radio sam pre dve godine sa trenerom Jevremovićem, ne sumnjam da ćemo daleko dogurati," rekao je Milićević.

Dogovorena je i 'trampa' po kojoj će se u Novi Sad preseliti pivotmen Miralem Bećirović, a u Partizan dolazi levi bek Mirko Milašević. Milašević nije bio zadovoljan ponudom Novosađana, a za Bećirovića nema mesta u timu Partizana. Razmena dvojice igrača je već dogovorena.

Ipak, senzacionalna razmena tek je na pomolu. Partizanu je neophodan golman, pa bi rešenje trebalo da bude reprezentativac Dragan Marjanac. Marjanac će u leto 2007. godine u mađarski Foteks a do tada će braniti za Partizan. U Vojvodinu bi trebalo da odu juniorski reprezentativac Miloš SAvić i srednji bek Radovan Tomić.

Novosađani bi tako rešili probleme na pozicijama na kojima su bili oslabljeni, a Partizan kompletirao ekipu za Kup pobednika kupova. Nikola Jevremović bi mogao da računa na golmane Marjanca, Stojkovića i Bogdanovića, pivotmene Pešića i Mirkovića, krila Tomića i Radulovića, leve bekove Vujadinovića i Milićevića, bekove Markićevića i Đurkovića, desne bekove Aleksandra i Bratislava Stankovića i srednje spoljne igrače Mitrovića i Milaševića.

Prvenstvo rukometaša počinje 23. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: