Tores ostaje u Atletiku do 2009.

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Ponedeljak, 04.09.2006.

21:31

Default images

Španski fudbaler Fernado Tores prihvatio je da produži ugovor sa madridskim Atletikom za još godinu dana, do 2009. godine, rekao je taj igrač.

"Ostale su još dve godine ugovora. Posle svega što se pričalo i pisalo ovog leta, ostao sam ovde a klub mi je ponudio ad produžimo saradnju," rekao je Tores, "Ushićen sam jer znam da me uAtletiku poštuju. Ovo je samo još jedan dokaz. Sve smo se dogovorili, kada se vratim (Tores je sa reprezentacijom Španije u Severnoj Irskoj), potpisaću ugovor."

Za Toresa (22) ovog leta interesovali su se Mančester junjated i milanski Inter, ali je on odbio sve ponude i odlučio da ostane u klubu u kom je počeo karijeru.

Posle razočaravajućeg desetog mesta prethodne sezone uprava Atletika potrošila je oko 50 miliona evra na nov igrače i cilj ekipe je plasman koji omogućava učešće u Ligi šampiona 2007. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: