Boškovićeva stigla u Zvezdu, pojačanje i kod muškaraca

Odbojkašica Dajana Bošković novi je korektor Crvene zvezde, potvrdio je beogradski klub.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 25.01.2022.

18:35

Boškovićeva stigla u Zvezdu, pojačanje i kod muškaraca
Foto: OK Crvena zvezda

Dajana je sestra srpske reprezentativke Tijane Bošković i igra na poziciji korektora.

Reprezentativka Bosne i Hercegovine u bogatoj karijeri igrala je u Turskoj, Poljskoj, a u Zvezdu stiže iz kineskog Šenžena.


"Kad sam čula da sam dobila ponudu od Crvene zvezde bilo mi je veoma drago. Igrala sam u Srbiji pre 10 godina i povratak je nešto veoma veliko za mene. Drago mi je što se odbojka u Srbiji diže, ide uzlaznom putanjom. Pokušaću da opravdam očekivanja ekipe i stručnog štaba"
, rekla je Bošković za klupski sajt.

Bošković će priliku za debi u crveno-belom dresu imati u subotu na gostovanju Sremu u 14. kolu Superlige.

"Što se tiče ekipe, imamo nekoliko iskusnih igračica, tu su i mlađe odbojkašice, reprezentativke Srbije koje su vrlo talentovane i zadovoljstvo mi je raditi sa svima njima. Do sada sam odradila tri treninga, prvi utisak je da ima mnogo žara i želje za napredovanjem i uspehom. Drago mi je što su ciljevi visoki i nadam se da ću pomoći i doprineti uspešnoj realizaciji",
rekla je Bošković.

Pojačanje i za muškarce

Stefan Skakić novi je odbojkaš Crvene zvezde, saopštio je klub.

Skakić igra na poziciji primača, a istakao je da je do dogovora sa crveno-belima došlo brzo i lako.

"Zvezda je veliki klub i ima velike ambicije ove godine u prvenstvu. Na meni je da u svakom trenutku dam svoj maksimum i pomognem timu koliko je to moguće. Većinu igrača sam znao od ranije neće mi biti teško da se uklopim. Trenera Žakića znam iz reprezentacije, ali sad ću imati više vremena da se upoznam sa njegovim načinom rad", rekao je Skakić.

U dosadašnjoj karijeri Skakić je branio boje Partizana, Ribnice, a u Zvezdu stiže iz Poljske.

Za crveno-bele debitovaće već u petak protiv Radničkog u 14. kolu Superlige Srbije.

Generalni direktor Crvene zvezde Nikola Rosić naglasio je da sa pojačanjima tokom pauze u sezoni crveno-beli potvrđuju da im je cilj osvajanje trofeja.

"Trenutno smo u muškoj konkurenciji prvoplasirani imamo dve pobede viška u odnosu na konkurente. Mislim da smo i ovde na pravi način iskoristili prelazni rok. Ukazala nam se prilika da dovedemo igrača poput Stefana koji će nam sigurno dodati kvalitet, energiju, pojačati šampionske ambicije da se na kraju borimo za titulu i da i tu ostvarimo svoj Evropski put o kome pričamo. Možda do početka Lige bude još neko iznenđenje", rekao je Rosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: