Debakl Srbije

Futsaleri Srbije poraženi su od Ukrajine 6:1 (4:0), u meču drugog kola grupe A na Evropskom prvenstvu.

Izvor:

Nedelja, 23.01.2022.

14:20

Debakl Srbije
Foto: FSS

Posle uvodnog poraza od Portugala, usledio je debakl od Ukrajine i sada ostaju samo teoretske šanse za prolaz u narednu fazu.

Za četvrtfinale će Srbiji biti potrebna prvenstveno pobeda Portugala nad Holandijom, a zatim i pobeda protiv Holandije u poslednjem kolu, uz pobedu Portugala nad Ukrajinom.

Tako bi se napravio krug od tri reprezentacije i o prolazu bi odlučivala gol razlika, gde smo već debelo u minusu.

Poslednji meč protiv Holandije Srbija igra 28. januara od 20:30 u Amsterdamu.
Što se tiče meča protiv Ukrajine, Srbija je veoma loše krenula i primila gol iz drugog napada, kada je u drugom minutu mrežu zatresao Zvarič.

Srbija je bila pod konstantnim pritiskom Ukrajinaca, koji su duplirali prednost u šestom minutu, kada je Vasić zatresao svoju mrežu.

Pokušavala je Srbija uglavnom preko Ramića i udarcima iz daljine, ali to nije donelo nikakav rezultat, pošto celo poluvreme nismo uspeli da postignemo gol.

Igra u odbrani bila je katastrofalna, što je svaki put Ukrajina kažnjavala i postigli su još dva gola – Abakšin je u 16. minutu ispred Momčilovića podmetnuo nogu i smestio loptu u mrežu, da bi Černjavski u poslednjem minutu prvog poluvremena udarcem iz daljine smestio loptu u mrežu kroz noge našem golmanu i Ukrajina je imala 4:0 na poluvremenu. Srbija je u drugom poluvremenu krenula agresivnije i imala je dve stopostotne šanse u prvih pet minuta, koje nije iskoristila, pošto je sjajni golman Ukrajine odbranio dva zicera.

Nakon pritiska Srbije, Ukrajina je opet preuzela kontrolu nad utakmicom, a na 10 minuta do kraja je Srbija imala 40 šuteva ka golu i nijedan nije završio u mreži.

U 34. minutu Ukrajina postiže i peti gol posle sjajne akcije, koja je išla sve na dupli pas i na kraju je završava Zvarič drugim golom na utakmici.

Ukrajina je postigla još jedan gol u 39. minutu, da bi Tomić nekoliko sekundi kasnije postigao počasni gol za Srbiju.

Meč ste mogli da pratite uživo putem našeg LIVE BLOG-a.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Tok meča

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: