U subotu kreće Prva liga Srbije

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Četvrtak, 10.08.2006.

14:36

Default images

Predstojećeg vikenda počinje borba za bodove u Prvoj ligi ,,Srbija''. Usvojene novine obećavaju da će prvenstvo koje je pred nama biti atraktivnije i zanimljivije od prethodnog. Dva prvoplasirana tima ulaze direktno u Meridijan Super ligu, a šansu da zaigraju u eliti imaće kroz baraž i ekipe koje takmičenje završe od 3. do 6. mesta. Na kraju prvenstva šest najslabije plasiranih preseliće se u neku od Srpskih liga. U jesenjoj polusezoni biće odigrano 21 kolo, tj. prva dva ,,prolećna'' igraće se u decembru.

Po svemu sudeći glavni favorit za najviši plasman biće ekipa Čukaričkog, a najveće konkurente u borbi za povratak u elitnu ligu imaće u niškom Radničkom, Radu, Napretku iz Kruševca i ivanjičkom Habitfarm Javoru. Mišljenje svih je da će se sve preostale ekipe grčevito boriti za opstanak do samog kraja.

Derbi prvog kola igra se na Banjici, gde gostuje ekipa ČSK Pivare, a zanimljivi mečevi očekuju se i u Sremskoj Mitrovici, Mladenovcu i Pirotu.

Parovi prvog kola Prve lige Srbija:
Radnički Pirot – BSK Borča
Rad – ČSK Pivara
Srem – Habitfarm Javor
Čukarički – Spartak
Radnički Niš – Mladost Lučani
Sevojno – Mačva Šabac
Obilić – BASK
Mladenovac – Napredak Kruševac
Vlasina – Inđija
Novi Pazar - Dinamo Vranje

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: