Zlatan Ibrahimović u Interu

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Četvrtak, 10.08.2006.

11:49

Default images

Zlatan Ibrahimović je za sumu od 24.8 miliona evra postao novi igrač milanskog Intera. Prvu cenu za reprezentativca Švedske (40 miliona) u Torinu su spustili svesni da im je u ovom trenutku novac potrebniji od Zlatana.

U pored toga što je neplanirano prodat, Juve je na Ibrahimoviću zaradio. Pre dve godine doveo ga je iz Ajaksa za 19 miliona evra. Šveđanin balkanskog porekla postigao je za dve godine u ‚crno-belom’ dresu 23 gola na 70 utakmica.

Očekuje se da odlazak Ibrahimovića bude i poslednje ‘bekstvo’ iz Juventusa u ovom prelaznom roku. Posle preseljenja kluba u drugu ligu Torino su napustili Zambrota, Tiram, Kanavaro, Emerson i Vijera, a jedini koji javno izražava nezadovoljstvo činjenicom da će igrati u nižem rangu takmičenja je Kamoranezi.

Trener Dešam insistira da se više ne prodaju igrači ali je izjavio da veruje da će Juventus sa ‘minusom’ od 17 bodova ali i Trezegeom, Del Pjerom, Božinovim i Nedvedom ‘naći put’ do Serije A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: