"Bogdanova povreda? Mrzim takve stvari" VIDEO

Trener Atlanta Hoksa Nejt Mekmilan više je žalio za povredama Bogdana Bogdanovića i Kema Rediša nego za porazom od Vašintgon Vizardsa.

Izvor: SS

Nedelja, 28.11.2021.

12:00

Foto: Tanjug/AP/Curtis Compton

Atlanta je u tom susretu prekinula niz od sedam uzastopnih pobeda.

"Bila je ovo teška šuterska noć, teške su noge, znali smo koliko polažemo na fizički aspekat u odbrani, terali su nas na trčanje i kontakt, ali je bilo i mnogo otvorenih situacija koje nismo iskoristili. Šut nije služio, ali ni defanzivno se nismo postavili kako treba da čuvamo njihov pik en rol, izgledalo je kao da trčimo kroz blato u najvećem delu meča", rekao je Mekmilan.

Bogdanović i Rediš su doživeli povrede prethodne noći i posle meča su otišli na magnetnu rezonancu.

"Znate… Mrziš da vidiš tako nešto. Nadam se da će magnetna rezonanca pokazati rezultate koji će vratiti te momke brzo na teren, ali povrede su deo igre, treba naći način da se igra i pored njih", poručio je Mekmilan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: