Jokić: Hteo sam samo da vidim da li je dobro VIDEO

Srpski centar Nikola Jokić izneo je utiske posle meča sa Filadelfija Seventisiksersima.

Izvor:

Petak, 19.11.2021.

08:25

Jokić: Hteo sam samo da vidim da li je dobro VIDEO
Foto: Profimedia

Denver je poražen 89:103, uprkos dobroj partiji Jokića.

Centar Nagetsa upisao je 30 poena, 10 skokova i 7 asistencija.

"I nama su nedostajali igrači, ne samo njima, ne igraju nam starteri. To je bila teška utakmica za nas, bili su agresivni, napadali su, nismo mogli da postižemo poene, nismo uspeli i to je bio glavni razlog, to vam je utisak o utakmici", rekao je Jokić.

Meloun je isključen sredinom treće četvrtine.

"Hteo sam samo da vidim da li je trener dobro", objasnio je Jokić zašto je izašao pred kraj utakmice sa parketa i otišao do tunela.

"Trener je pun emocija, kada ga vidite takvog on vas motiviše. Morate to da cenite. Na kraju, bio je dobro. Košarka je takav sport, ne možete u toku utakmice nešto da kontrolišete, previše je detalja".

U prvom poluvremenu dao je 27 poena, u drugom samo tri.

"Takvo je bilo veče. Nekada dajem poene u prvom, nekada u drugom poluvremenu. Dramond je igrao dobru odbranu, dobro me je čuvao, skupljali su, ja sam pokušao par šuteva, nisu ušli i takvo je veče bilo", kaže Nikola.

O minutaži.

"Ja sam spreman, u dobroj sam formi, naš fizioterapeut Felipe radi dobar posao. Nekada moram da igram mnogo, nekada se traži da igram manje, radim ono što se od mene traži".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: