Iva Obradović i dvojac u finalu SP

Izvor: Zoran Panjkoviæ

Subota, 22.07.2006.

17:03

Default images

Na Svetskom prvenstvu za mlade seniore u belgijskom gradu Hazevinkel, naša dva čamca kao prvi lako su overili plasman u finale.

Iva Obradović, koja u Belgiji brani zlato osvojeno prošle godine, ostavila je sjajan utisak, jer je prosto "razbila" svoje rivalke u polufinalnoj trci. Vodila je od starta trke, na kraju je drugoplasiranu Litvanku Saltite ostavila iza sebe za gotovo šest sekundi. Ona je u nedelju u finalu favorit za osvajanje medalje uz Mikalsku iz Poljske.

"Zaista nisam imala nikakvih problema. Od početka sam krenula silovito i znala sam da me niko neće stići. Sada se treba dobro odmoriti i u finalu krenuti u borbu za medalju", rekla je Iva Obradović.

U muškoj konkurenciji dvojac bez kormilara Jovan Popović i Marko Marjanović, od dve polufinalne trke, imali su ubedljivo najbolji rezultat. Selektor Nebojša Ilić, nada se zlatu, ali kako kaže "svaka medalja predstavlja ogroman uspeh":

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: