Zvezda predstavila nove dresove

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Subota, 22.07.2006.

14:05

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je u subotu ugovor sa firmom Delta Sport, po kome će u naredne tri sezone nositi dresove američke kompanije Nike.

Ugovor je vredan milion i 200.000 evra. Na svečanosti su prikazani novi dresovi, u kojima će Zvezda nastupati tokom sezone 2006/2007.

Predstavljene su tri garniture: uz standardni crveno-beli dres rezervna varijanta biće bela sa plavim detaljima, a najviše pažnje privukla je treća garnitura. Prvi put u istoriji Zvezdini fudbaleri nosiće narandžaste dresove, a dizajn je identičan onom koji je primenjen za prve dresove holandske reprezentacije.

Predsednik kluba Dragan Stojković izabrao je narandžastu boju.
zvanièni sajt
Želja nam je bila da napravimo prijatno iznenađenje i pozitivan šok, jer je narandžasta boja upadljiva i efektna. Takve dresove nosiće samo tri tima na svetu – reprezentacija Holandije, Valensija i Zvezda“, rekao je Stojković.

Nove garniture pojaviće se u prodaji od septembra, a drsovi će koštati 4250 dinara. Na zapadnoj tribini stadiona biće otvorena prodavnica, u kojoj će moći da se kupi celokupan program proizvoda namenjenih Crvenoj zvezdi, rekao je PR menadžer firme Nike Milan Iskrin.

Prvi zvanični meč u kojem će Zvezda nositi novu opremu je duel sa Kork Sitijem, koji se u sredu igra u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: