KL: Bez Argentinaca u polufinalu

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Subota, 22.07.2006.

13:50

Default images
U polufinalu Kopa Libertadores (južnoameričke Lige šampiona) igraće dva kluba iz Brazila i po jedan predstavnik Meksika i Paragvaja.

Iako su u četvrtfinalu imali tri predstavnika Argentinci su u revanšima igrali očajno, pa su Velez, Estudijantes i River Plata eliminisani.

Utakmica paragvajskog Libertada i Rivera pamtiće se po prekidu koji su izazvali gostujući navijači, Sao Paulo, branilac titule prvaka kontinenta, tek posle izvođenja jedanaesteraca savladao je ekipu Estudijantesa, a Internasional je bio bolji od ekvadorskog tima LDU.

U poslednjoj utakmici četvrtfinala Veles Sarsfild imao je dobar rezultat iz prve utakmice (0:0), ali je Čivas iz Gvadalahare uspeo da pobedi i plasira se, kao i prošle godine, među četiri najbolja tima u Kopa Libertadores.

Polufinalni dueli su na programu 26. jula i 2. avgusta, a pobednici dvomeča Čivas Gvaladalahara - Sao Paulo i Libertad - Internasional igraće u velikom finalu 9. i 16. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: