Real Madrid - Plimut 1:0

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Subota, 22.07.2006.

12:22

Default images

Fudbaleri madridskog Reala pobedili su engleski Plimut Argajl rezultatom 1:0 u prvom pripremnom meču za novu sezonu. Pred oko četiri hiljade gledalaca u austrijskom Kapfenbergu jedini gol postigao je Žulio Baptista u 78. minutu iz penala.

Fudbaleri Plimuta najpre su prepustili mesto u hotelu Madriđanima, koji su se u poslednjem trenutku odlučili za pripreme u austrijskim Alpima, a zatim su dobili poziv za meč sa najtrofejnijim klubom na planeti.

Dosadašnja iskustva Plimuta u sličnim okršajima su dobra – 1973. godine na Houm Parku pobeđen je Santos rezultatom 3:2, iako je Pele postigao jedan gol za brazilsku ekipu.

U prvom meču po povratku Fabija Kapela na klupu deceniju nakon osvojene titule nisu igrale najveće zvezde madridskog kluba, ali su na terenu pored strelca Baptiste bili Guti, Vudgejt, Elgera i Kasano, a najbolje šanse za Madriđane propustio je Portiljo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: