Pionirski ragbi turnir u Beogradu

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Petak, 21.07.2006.

18:21

Default images

Prvi Međunarodni ragbi turnir za pionire "Singidunum 2006" počinje u subotu u Beogradu i trajaće do 24. jula, saopštilo je Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike, koje je pokrivotelj takmičenja.

Na turniru će ucestvovati pioniri rođeni 1992. i 1993. godine.

"Sport je od načina odvajanja mladih od svih negativnih izazova u današnjem društvu. Klub 'Singidunum' je širom otvorio vrata deci iz prirodnih porodica da zajedno sa mališanima iz domova razmene vršnjačka iskustva i podele međusobne empatije", saopštilo je Ministarstvo rada.

Najavljen je nastup ragbi klubova, Singidunum, Partizan i Zaklopača iz Beograda, Doverije iz Zelengoroda u Rusiji, Baklanski kotki iz Berkovica u Bugarskoj, Rudar iz Zenice u Bosni i Hercegovini, Ljubljana iz Slovenije i francuska Selekcija departmana Uaz.

Turnir će biti svečano otvoren u subotu od 16.00 na terenima Vojne gimnazije u Humskoj ulici, pored Partizanovog stadiona, u Beogradu, a svečano proglašenje pobednika biće organizovano 24. jula u 12.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: