Balak stigao - čeka se Ševčenko

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 15.05.2006.

08:42

Default images

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo pozdravio je dolazak nemačkog veznog igrača Mihaela Balaka i nagovestio da se taj klub veoma trudi da potpiše ugovor sa ukrajinskim napadačem Andrejom Ševčenkom.

U razgovoru sa novinarima u autobusu kojim je tim Čelsija prošao Londonom proslavljajući titulu u Premijer ligi, Murinjo je rekao da Balak veruje u Čelsi, kao i u to da može biti veoma uspešan u tom klubu.

"On veruje u Ligu šampiona, on veruje u tri-četiri uspešne godine svoje karijere sa nama", rekao je Murinjo. "Imao je mnogo drugih prilika, kao što možete i da zamislite, ali opredelio se za Čelsi. Mislim da smo imali sreće i mislim da i engleski fudbal treba da bude srećan što će takav igrač igrati u Premijer ligi", dodao je menadžer Čelsija.

Još jedno veliko pojačanje moglo bi uskoro da stigne u londonski klub. Ukrajinac Andrej Ševčenko saopštio je svom klubu, Milanu, da posle sedam godina želi da ode. Izvršni direktor Čelsija Piter Kenjon kaže, međutim, da su pregovori prilično teški.

"Prirodno je da nam se pridruži jedan veliki napadač. Ne mogu da kažem da li je to Ševčenko", rekao je Murinjo.

"Ševčenko je igrač koji pripada Milanu, Milan ima sa njim dugoročan ugovor i može da kaže isto što i mi za Vilijama Galasa, a
to je da ne želimo ponude",
kazao je još portugalski stručnjak.

Francuski defanzivac Vilijam Galas rekao je Čelsiju da želi da ode, ali klub je odgovorio da ga neće pustiti dok mu ne istekne ugovor sledeće godine.

"Mogu da kažem da sam optimista kada je reč o tome da li ćemo zadržati svakog važnog igrača, kao i da sam optimista kada je reč o dovođenju još dva-tri vrlo iskusna igrača. Međutim, ne mogu da kažem isto za Ševčenka, jer se tu pita Milan", kazao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: