Meloun: Neki naši igrači su frustrirani zbog Jokića

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun otkrio je da su pojedini igrači nezadovoljni zbog prevelikog uticaja Nikole Jokića.

Izvor: MS

Subota, 23.10.2021.

13:10

Meloun: Neki naši igrači su frustrirani zbog Jokića
Photo; Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Posle pobede nad San Antonio Sparsima, u meču u kojem je dominirao Jokić, Meloun je poručio pojedinim košarkašima u svom timu da se naviknu na igru baziranu na Srbinu.

I da se neki ne osećaju prijatno kada zove akciju za akcijom na Jokića, sa željom da imaju veću ulogu na parketu.

"On je MVP sa razlogom, bili bismo glupi da ne igramo preko njega u trenucima odluke. Mislim da su neki naši igrači frustrirani jer se stalno igra za Nikolu. Bolje da se naviknu na to", rekao je Meloun.

Meloun im je direktno poručio da se ništa neće promeniti u igri Nagetsa.

"Neće se to promeniti. On je veliki igrač. Kada igramo na Nikolu uključeni su i drugi igrači. Ako igra jedan na jedan ima veliku šansu da poentira, ako ga udvoje onda vidi saigrače. Jednostavno je košarka, a Jokić je čini još jednostavnijom", dodao je trener Nagetsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: