NBA na B92.net – sve na jednom mestu!

Počinje nova, "dijamantska" 75. NBA sezona, a B92.net je za vas spremio specijal posvećen najboljoj košarkaškoj ligi sveta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

10:00

NBA na B92.net – sve na jednom mestu!

Prve utakmice su na programu u sredu ujutru, a tokom cele sezone, sve do završnice finalne serije sredinom juna 2022, pratićemo sa vama sva dešavanja iz SAD.

Na B92.net NBA specijalu vas očekuje nekoliko posebnih rubrika, između ostalih i TRIBINA, gde ćete moći da čitate naše najave, analize, intervjue i razne druge priče...

U centru pažnje će, naravno, biti naši IGRAČI kojih je ove sezone u NBA petorica – Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović i Aleksej Pokuševski.

Naravno, nećemo zapostaviti ni region koji je verna publika našeg portala, pa ćemo pratiti i nastupe najboljih igrača iz bivše Jugoslavije poput Luke Dončića, Bojana Bogdanović, Nikole Vučevića, Jusufa Nurkića, Gorana Dragića, ali i Denija Avdije...

Pažljivo ćemo opet pratiti i MVP trku, gde će naš fokus opet verovatno biti na JOKIĆU, u posebnoj rubrici TRADE možete da pratite kretanja na NBA tržištu, a na jednom mestu ćete imati i sve TABELE.

Kad počne sezona, svakog dana ćete moći da pogledate i najzanimljivije detalje sa određenih utakmica i poslušate izjave glavnih aktera u rubruci VIDEO.

U zavisnosti od rasporeda, na našem portalu ćete, kao i prethodnih godina, moći da pratite i tekstualne prenose najinteresantnijih utakmica u LIVE BLOGU.

U direktnoj saradnji sa NBA pokrenuli smo i našu ligu, pa Vas pozivamo da igrate sa nama Fantasy. Kod za B92.net ligu je 805b419173

Srećna vam nova NBA sezona!

Vaš B92
Sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: