Ko je najjači?

ESPN je nedavno rangirao najbolje igrače u NBA ligi, a sada su pažnju posvetili timovima.

Izvor: SN

Utorak, 28.09.2021.

13:00

Ko je najjači?
EPA-EFE/TANNEN MAURY

Čuveni američki portal je postavio Kevina Durenta kao najboljeg igrača u NBA ligi i tako "skinuo sa trona" Lebrona Džejmsa.

Nakon liste najboljih košarkaša, sledi nam lista najboljih timova, popularni "Power ranking" i na prvom mestu se ne nalazi aktuelni šampion Milvoki.

Prema mišljenju ESPN, najjača NBA ekipa pred početak sezone su Bruklin Netsi koje predvodi trio – Kevin Duret, Džejms Harden, Kajri Irving, a i osim njih imaju pregršt sjajnih igrača poput Herisa, Grifina ili Oldridža i glavni su kandidati za šampionsku titulu.

Na mestu broj dva je još jedan tim sa Istoka, Milvoki Baksi. Aktuelni NBA šampion je predvođen Janisom Adetokumbom, Krisom Midltonom i Džruom Holidejem, ali ESPN naglašava da se treba čuvati i igrača uloge poput Dontea Divićenca i Grejsona Alena.

Treća pozicija pripada Los Anđeles Lejkersima. Verovatno i najbolji tandem lige Lebron Džejms – Entoni Dejvis, ovog leta je dobio pojačanje u vidu Rasela Vestbruka, a stigao je i Karmelo Entoni pa ćemo sigurno gledati spektakularnu košarku u Stejplsu. ESPN očekuje da ovo bude najbolji tim Zapada i da se za šampionski prsten bori sa Baksima ili Netsima, iako Bruklinu daju malo veće šanse.
EPA-EFE/JASON SZENES
Kompletna lista izgleda ovako:

1. Bruklin Nets
2. Milvoki Baks
3. Los Anđeles Lejkers
4. Finiks Sans
5. Juta Džez
6. Majami Hit
7. Denver Nagets
8. Filadelfija Seventisiksers
9. Atlanta Hoks
10. Golden Stejt Voriors
11. Dalas Maveriks
12. Los Anđeles Klipers
13. Boston Seltiks
14. Njujork Niks
15. Portland Trejlblejzers
16. Memfis Grizlis
17. Indijana Pejsers
18. Šarlot Hornets
19. Toronto Reptors
20. Čikago Buls
21. Vašington Vizards
22. Nju Orleans Pelikans
23. San Antonio Spars
24. Sakramento Kings
25. Minesota Timbervulvs
26. Detroit Pistons
27. Klivlend Kavalirs
28. Hjuston Rokets
29. Orlando Medžik
30. Oklahoma Siti Tander

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: