"Stef Kari je promenio košarku"

Andre Igudala, košarkaš Golden Stejt Voriorsa, rekao je da je Stef Kari doneo revoluciju u svet košarke.

Izvor: SN

Subota, 18.09.2021.

17:00

EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK

Andre Igudala ima 37 godina i u NBA ligi je od 2004. godine, trenutno igra za Golden Stejt Voriorse sa kojima je osvojio tri šampionske titule.

On je u "The Breakfast Club" podkastu govorio o Stefu Kariju i načinu na koji je promenio košarku.

"Stef Kari je promenio košarku. Pre njega ste izgledali mekano ukoliko se zabavljate dok igrate košarku, a ljudi poput Čarlsa Barklija, Entonija Mejsona ili Čarlsa Ouklija su gledani sa velikim poštovanjem. Smejati se na terenu je bila slabost, morali ste da budete mrzovoljni i besni kao stil Peta Rajlija. Stef se stalno smejao i usput pogađao šuteve s pola terena i sve je to uticalo da se više ceni Lilard, da se pojavi Tre Jang, Luka Dončić i sada možeš da se zabavljaš dok igraš košaku i da šutiraš odakle hoćeš jer to publiku zabavlja. Kari je revolucionar", ispričao je Andre Igudala.

Dotakao se Igudala i NBA finala 2016. godine koje su Klivlend Kavalirsi dobili iako su Voriorsi vodili sa 3-1 u seriji, a često se može videti i ona "monstruozna" rampa Lebrona Džejmsa upravo nad Igudalom

"Ne smeta mi što se to stalno spominje i da me ne shvatite pogrešno Lebron je sjajan, ali se previše toga oduzima Kajriju Irvingu. Neverovatno je šta je sve Kajri radio tokom te serije i zbog toga imam stav da moramo da poštujemo to i da mu se ništa ne oduzima. On je unikatan čovek i košarkaš", rekao je Igudala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: