Rafa o Novakovom bacanju reketa: Sreća pa nije bilo nikog na tribinama

Rafaelu Nadalu nije se dopalo ponašanje Novaka Đokovića na olimpijskom turniru u Tokiju.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 01.08.2021.

21:20

Rafa o Novakovom bacanju reketa: Sreća pa nije bilo nikog na tribinama
Foto: Profimedia

Španac, koji će ove nedelje biti prva zvezda ATP turnira u Vašingtonu, pričao je o izlivima besa broja jedan na meču za bronzu sa Pablom Karenjom Bustom.

Teniser iz Manakora nije krio da ga je razočaralo Novakovo ponašanje.

"Jako cenim to što se Novak izvinio posle toga, ali trebalo bi da izbegavati ovakve situacije. Pogotovo ljudi kao što je Đoković, koji su uzor deci. On je svetski broj jedan i jedan od najboljih tenisera u istoriji. Sreća pa da nije bilo nikoga na tribinama i da se ništa više nije desilo. Neke stvari se dešavaju s vremena na vreme i treba ih izbegavati", aludirao je Rafa na Novakovo bacanje reketa na tribine.

Kaže da mu je ipak jasno zbog čeka se ovako nešto ponekad desi i igraču kao što je Đoković.

"Kada se takve stvari dogode, ne šalje se lepa slika u svet. Čudno je da neko ko je toliko uspešan, reaguje na takav način s vremena na vreme. Na kraju, on je jako takmičarski nastrojen sportista i zbog toga ponekad reaguje tako", zaključio je Nadal.

On je u prvom kolu Siti opena slobodan, a u drugom se sastaje sa boljim iz duela Sok - Nišioka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: