ZOI: Zlatna medalja za Gotvalda

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Utorak, 21.02.2006.

16:09

Default images
Austrijanac Feliks Gotvald osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Torinu u nordijskoj kombinaciji. Posle skokova sa velike skakaonice i trke na 7,5 kilometar Gotvald je u cilj ušao ispred Norvežanina Magnusa Moana.

Gotvaldu je to druga medalja na Igrama u Torinu, a srebrnu je osvojio na prvom takmičenju kombinatoraca, prvog dana u Torinu. Posle skokova je bio tek dvanaesti, pa je zahvaljujući odličnom trčanju uspeo da dođe do titule.

Drugi je bio Moan, a trećeplasirani Nemac Georg Hetih je bronzanom medaljom uspeo da kompletira 'šarenu' kolekciju iz Torina. Ima zlatnu medalju sa prvog takmičenja i srebrnu u ekipnoj konkurenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: