Poznati polufinalisti u karlingu

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Utorak, 21.02.2006.

14:17

Default images

Poznati su svi učesnici polufinala na olimpijskim turnirima u Torinu. U muškoj konkurenciji tri učesnika završnice bila su poznata pre poslednjeg kola, a poslednje mesto pripalo je selekciji Kanade.

Ozbiljni favoriti, Kanađani, savladali su Amerikance, kojima bodovi nisu bili potrebni sa 6:3.

Tabela posle devet kola: Finska 7, Kanada 6, SAD 6, Velika Britanija 6, Norveška 5, Švajcarska 5, Italija 4, Nemačka 3, Švedska 3, Novi Zeland 0

U polufinalu će se sastati selekcije Finske i Velike Britanije, odnosno Kanade i SAD.

U ženskoj konkurenciji pre poslednjih mečeva u grupi plasman u polufinale osigurale su Šveđanke i Švajcarkinje, a timovi Kanade i Norveške bili su glavni konkurenti za preostala dva mesta. Tako je i bilo, pa će se u završnici sastati ekipe Švedske i Norveške, odnosno Švajcarske i Kanade

Najveće razočaranje olimpijskog turnira su Britanke koje neće braniti zlatnu medalju iz Solt Lejk Sitija.

Tabela posle devet kola: Švedska 7, Švajcarska 7, Kanada 6, Norveška 6, Velika Britanija 5, Rusija 5, Japan 4, SAD 2, Danska 2, Italija 1

Svi mečevi polufinala su na programu u sredu, a mečevi za treće mesto i finala biće odigrani u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: