Partizan traži prolaz u Top 16

Izvor: B92

Četvrtak, 26.01.2006.

11:22

Default images

Košarkaši Partizana igraju danas u Istanbulu utakmicu 11. kola Evrolige sa Ulkerom. Prva utakmica u Beogradu završena je rezultatom 85:69, što je ujedno bila i prva pobeda Partizana u ovogodišnjem ciklusu elitnog takmičenja.

Oba tima imaju mogućnost prolaza u sledeću fazu takmičenja, ali je turski tim mnogo bliži tom cilju.

"Loša vest za nas je što Ulker mora da dobije utakmicu ukoliko želi dalje. Na njima je moranje, što bi mi mogli da iskoristimo. Želim da moja ekipa pruži maksimum, da ponovimo odrežene stvari iz utakmica sa Panatinaikosom i Slovanom. Forma je očigledno u usponu i želimo da nastavimo taj trend", rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

Trener Ulkera Ataman svestan je važnosti utakmice sa Partizanom.

"Ovo je još jedna utakmica "uradi ili umri". Svesni smo da je pred nama veoma rizičan meč, jer je i Partizan u poslednje vreme u dobroj formi. Otešavajuće okolnost je neigranje Mirsada Jahovića, ali ostali moraju da nadoknade njegov izostanak", rekao je trener Ulkera.

Izostanak Jahovića mogla bi da iskoristi centarska linija šampiona SCG.

"Turci imaju jak tim ali mi idemo na iznenađenje. Nemamo čega da se plašimo", izjavio je mladi centar Partizana Nikola Peković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: