Juve opet na +5, Kaljari pobedio

Izvor: B92

Nedelja, 27.11.2005.

22:29

Default images

Fudbaleri Juventusa pobedili su na svom terenu Trevizo rezultatom 3:1 u 13. kolu Serije A i tako zadržali prvo mesto i pet bodova prednosti nad Milanom.

Golove za "Staru damu" postigli su Adrijan Mutu, David Trezege i Alesandro Del Pjero (na slici), koji je ponovo ušao sa klupe.

U derbiju večeri Roma i Fjorentina igrale su 1:1. Romanisti su poveli posle sedamdesetak sekundi, golom veterana Damijana Tomazija. Konačan rezultat u neinteresantnom meču postavio je Luka Toni iz penala u 67. minutu, 16. pogotkom u sezoni. Filip Mekses isključen je u tom minutu zbog prekršaja, ali ni to nije uticalo na igru dva tima.

Inter je golovima Urugvajca Alvara Rekobe (na centaršut Dejana Stankovića) i Argentinca Estebana Kambijasa savladao Mesinu 2:1, dok je Udineze identičnim rezultatom u gostima pobedio Parmu.

Lacio je u Toskani pobedio Empoli 3:2, posle dva preokreta. Empoli je utakmicu završio sa 10 igrača na terenu pošto je Fabricio Fičini u 80. minutu zaradio drugi žuti karton.

Kaljari je zabeležio prvu pobedu u sezoni pošto je savladao Sampdoriju 2:0 uz dva gola napadača Hondurasa Davida Suaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: