Rodžers odveo Pekerse u finale konferencije, slavila i "Mafija"

Grin Bej Pekersi su bili bolji od Los Anđeles Remsa, dok su Bafalo Bilsi eliminisali Baltimor Rejvense.

Izvor: SN

Nedelja, 17.01.2021.

09:45

Rodžers odveo Pekerse u finale konferencije, slavila i
EPA-EFE/TANNEN MAURY

Eron Rodžers igra kao pravi MVP i sinoć je bez većih problema "isekao" odbranu Los Anđeles Remsa i doneo trijumf rezultatom 32:18.

Ovo je četvrto finale NFC konferencije za Pekerse tokom poslednjih sedam sezona i za Superboul će se boriti sa boljim iz duela Nju Orlenas Sejnts – Tampa Bej Bakanirs.

"Bad Man" Rodžers je kompletirao 23 od 36 dodavanja za ukupno 296 jardi i pritom je imao dva tačdaun dodavanja, Eron Džons je istrčao 99, a Alen Lazard uhvatio 96 jardi.

Los Anđeles Remsi nisu bili kompletni. Odbrana ima male probleme sa povredama, a pritom je i Eron Donald igrao sa slomljenim rebrima dodavši kako jedva oseća bol...

Ni kvoterbek Remsa nije bio sto odsto spreman, a Džered Gof je meč završio sa 174 bačena jarda.

Jako brzo su Pekersi stekli veliku razliku, zahvaljujući hirurški preciznim dodavanjima Erona Rodžersa i na poluvremenu vodili 19:10, da bi Remsi probali da se vrate u trećoj četvrtini, stigli do 25:18, ali nisu zaustavili silni napad "sireva". "Bils Mafija" iliti Bafalo Bilsi savladali su Baltimor Rejvense rezultatom 17:3 i plasirali se u AFC finale po prvi put nakon 1994. godine!

Džoš Alen je ponovo bacao sjajno, 206 jardi pasom za fantastičnog Stefona Digsa, Džona Brauna i ostale, dok je odbrana Bilsa odradila fantastičan posao i limitirala Rejvense na samo 3 poena.

Lamar Džekson je bio gotovo neprimetan sa 162 jarda, a ruku na srce, doživeo je i potres mozga krajem treće četvrtine.

Ipak, jedine poene na čitavom meču su Rejvensi imali posle fild gola Džastina Takera i to u drugoj deonici. Bafalo je sasvim zasluženo slavio i otišao u finale AFC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: