Pitsburg je neuništiv VIDEO

Pitsburg Sitlersi su rezultatom 19:14 pobedili Baltimor Rejvense u odloženom meču 12. kola NFL.

Izvor: SN

Četvrtak, 03.12.2020.

08:45

Pitsburg je neuništiv VIDEO
Photo by Joe Sargent/Getty Images

NFL spektakl između Pitsburg Stilersa i Baltimor Rejvensa bio je planiran za prošli četvrtak, ali zbog koronavirusa je bio pomeran i napokon se odigrao.

Rejvensi nisu bili kompletni na ovom meču, falilo je oko deset igrača zbog pomenutog problema i startni kvoterbek bio popularni "RG3" – Robert Grifin III.

Stilersi su iskoristili i ovaj problem Baltimora i došli do jedanaeste uzastopne pobede rezultatom 19:14 i oni ostaju jedina neporažena ekipa u čitavoj ligi, pa se već poteže pitanje mogu li da stignu do 16-0? Meč je loše počeo po Stilerse, ali još gore po Rejvense. Prvo je Rotlsberger bacio loš pas na završnom delu terena, a onda je Robert Grifin napravio još gori potez i ispred svoje end zone loptu bacio pravo u ruke Džou Hejdenu.

Intersepšn kornerbeka Stilersa za prvi tačdaun, ali odmah u narednom posedu Grifin pronalazi Edvardsa i Baltimor vodi sa 7:6. Bilo je napeto sve do treće četvrtine kada je tandem Rotlsberger – Smit-Šuster povećao prednost na 19:7 i tada se već mogla pobeda pripisati Stilersima.

Do kraja je Grifin zaradio novu povredu i napustio teren, a ušao je Tresi Meksorli kao novi kvoterbek Rejvensa i on je pronašao "Holivuda" Brauna i postigao tačdaun i meč je završen rezultatom 19:14.

Ben Rotlsberger bacio je 266 jardi, Ebron uhvatio 54, Klejpul 52, Džonson 46, a Šuster-Smit 37. Na drugoj strani, 33 jarda pasom imao je Grifin, Mekorsli 77, dok je Markis Braun imao 85 jardi hvatanjem.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: