Partizan posle produžetaka ispao iz Evrope

Fudbaleri Partizana izgubili su posle produžetka od Sporting Šarlroa 2:1, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: PT

Četvrtak, 24.09.2020.

17:00

Partizan posle produžetaka ispao iz Evrope
Starsport

Izabranici Aleksandra Stanojevića odigrali slabo prvo i veoma dobro drugo poluvreme, te je utakmica nastavljena u produžetku.

Crno-beli gubili su od desetog minuta, kada je Desoleil savladao Stojkovića, a od 53. rezultat je ponovo bio nerešen nakon što je Sejduba Suma savladao Penetoa.

Konačan rezultat postavio je najbolji strelac belgijskog predstavnika Rezai koji je u 108. minutu iz slobodnog udarca, uz pomoć stative pogodio za 2:1.

Partizan je ovim porazom eliminisan iz borbe za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

U prvom poluvremenu gledali smo loš fudbal, sa obe strane. Ekipe nisu briljirale, nije bilo prilika i uglavnom se igralo na sredini terena.

Ipak, domaći fudbaleri uspeli su da iskoriste pad koncentracije crno-belih. Stojković je uspeo da reaguje posle kornera, ali se lopta odbila do kapitena Šarlroa.

Desoleil je iz prve šutirao, golman Partizana bio je zaklonjen, te nije mogao da spreči vođstvo protivnika.
STARSPORT
Partizan u prvom poluvremenu nije imao nijednu stopostotnu šansu, nijednom nije opasno zapretio golu Šarlroe. Belgijska ekipa nije igrala ništa bolje, ali se disciplinovano branila i na poluvremenu je imala minimalnu prednost.

Ulazak Sejduba Sume u drugom poluvremenu promenio je ekipu Aleksandra Stanojevića. Omaleni fudbaler uneo je živost u tim i to se odmah videlo na semaforu. U 53. minutu Asano mu je asistirao, a on je snažnim udarcem izjednačio.

U nastavku meča ekipa Partizana je bila bolja, imala je više šansi od prvoplasirane ekipe Belgije, međutim izostala je realizacije, te se ušlo u produžetak. Tamo smo gledali ujednačenu igru, a Šarlroa ponovo iz prekida dolazi do vođstva.

Rezai je udarcem iz slobodnog udarca savladao Stojkovića i time je postavio konačnih 2:1. Meč ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

610 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: