Denijels u Vizardsima

Izvor: B92, zvanicni sajt

Četvrtak, 21.07.2005.

10:18

Default images

Antonio Denijels, iskusni košarkaš napušta redove Sijetl Supersoniksa i prelazi u Vašington Vizardse koji su u prošloj sezoni proglašeni za hit tim. Ugovor važi pet godina i vredi 30 miliona dolara.

Denijels je u prošloj sezoni za Sonikse u proseku beležio 11.2 poena i 4.1 asistenciju i donosio je veliku energiju sa klupe. On bi trebalo da zajedno sa Keronom Batlerom koji je u trejdu stigao iz Los Anđeles Lejkersa nadoknadi odlazak Lerija Hjuza u Klivlend Kavalirse.

"Što više pričamo sa Vašingtonu, to se bolje osećamo. Kada je Hjuz prešao u Klivlend, postalo je očigledno da su Vizardsi perfektan izbor za Antonija", rekao je Denijelsov menadžer Toni Dat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: