Rukomet: Vojvodina osvojila Kup SCG

Izvor: B92

Subota, 30.04.2005.

18:51

Default images

Rukometaši novosadske Vojvodine osvojili su Kup SCG u rukometu, pošto su u finalu na Cetinju pobedili domaći Lovćen rezultatom 32:25.

Utakmicu je obeležilo krajnje nekorektno ponašanje klupe i igrača cetinjskog tima, zbog kojeg je u finišu prvog dela meč bio prekinut na desetak minuta. Klupa domaćih bila je ljuta na sudije (iz Kaća i Novog Sada!) zbog jedne odluke, iako je u tom trenutku Vojvodina imala devet golova prednosti.

Incident se ponovio u 56. minutu, kada je kapiten Lovćena Goran Đukanović krenuo da se obračuna sa jednim od protivničkih igrača, a u sledećih nekoliko minuta domaći su neometano udarali goste, uz antisrpske povike sa tribina.

Pobednici prve faze šampionata potpuno su dominirali tokom celog meča i lako došli do prvog trofeja u sezoni. Već posle desetak minuta Vojvodina se odlepila, a razlika je još u prvom delu dostigla devet golova.

U nastavku nije bilo nikakve neizvesnosti, a pomenuti prekid dogodio se pri rezultatu 31:10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: