Tužan dan za partizanovce – preminuo Miša Tumbas

Jedan od najpoznatijih navijača Partizana Miroslav Gajić preminuo je u subotu.

Izvor: SS

Subota, 04.04.2020.

13:59

Tužan dan za partizanovce – preminuo Miša Tumbas
Foto: StarSport

Gajića, koji je imao 66 godina, pronašla je žena koja mu svakodnevno donosi lekove i hranu. Tačan uzrok smrti nije objavljen.

Više podataka biće poznato uskoro, a ovu vest javnosti je objavio klub kojmje popularni Miša Tumbas posvetio ceo svoj životni vek.

"Ostali smo bez našeg brata, prijatelja i najvećeg partizanovca! Poslednji pozdrav našem Miši Tumbasu. Neka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan", tim rečima oprostili su se crno-beli od miljenika mnogih igrača i navijača.

Gotovo da nije mogla da prođe fudbalska, košarkaška, rukometna ili vaterpolo utakmica bez poznatog Tumbasa i njegovog prepoznatljivog glasa i pokliča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

353 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: